Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βανγκέλι: «Οικογένεια μου ο Άρης»

Ο Κρίστι Βανγκέλι μίλησε από την Αλβανία στο «Αθλητικό Metropolis», για τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο.
Ο αμυντικός του Άρη μετάξύ των άλλων τόνισε: «Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα με την ΑΕΚ, θέλαμε τους βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στα πλέι οφ. Δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό και τα καταφέραμε. Από την αρχή ξέραμε τη δυσκολία, εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις και το σημαντικό είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά και από δικά μας λάθη δεν κερδίζαμε».
«Ο Γιάννης Μιχαλήτσος με έφερε στον Άρη από τον Άγιο Γεώργιο Κρήνης και ο Όλε Σκόμποε με ανέβασε στην πρώτη ομάδα. Είναι η οικογένεια μου ο Άρης, με έχει στηρίξει τόσα χρόνια, έχω πάρει πάρα πολλά από αυτή την ομάδα. Αγαπάω την ομάδα και θέλω να το δείχνω σε κάθε παιχνίδι».
«Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, απλά στην Ελλάδα δεν σε αφήνουν να παίξεις ποδόσφαιρο, μας έχουν αδικήσει αρκετές φορές οι διαιτητές. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αυτά, είναι μεγάλη η διαφορά».
«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος, έχει καλό σύνολο και θα πρέπει να το προσέξουμε. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη για να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε χάσει έδαφος, αλλά όσο η Καβάλα κερδίζει θα πρέπει να κερδίζουμε κι εμείς. Να κοιτάξουμε πρώτα το σπίτι μας και μετά τους άλλους. Η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν καλές ομάδες κι έχουν κερδίσει και τους «μεγάλους» της Αθήνας, αλλά και ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας».
«Εύχομαι ότι καλύτερο στον Έκτορ Κούπερ και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε».
«Ήταν ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που είχα κάνει ως διεθνής με τη Πορτογαλία (σ.σ το 2008 Πορτογαλία – Αλβανία 0-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ), μαρκάροντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο».
«Εύχομαι να πετύχει κι άλλα γκολ ο Νέτο, ξέρει αυτή τη θέση, έχει ξαναπαίξει εκεί και με την Κέρκυρα και με τη Ξάνθη».
«Από μικρός ήμουν Άρης, πάντα αγαπούσα αυτή την ομάδα. Η στήριξη του κόσμου είναι εκπληκτική, είναι δίπλα μας σε κάθε γήπεδο. Μας δίνει μεγάλη δύναμη και οφείλουμε να τους δώσουμε χαρά στη συνέχεια, αρχής γεννομένης από το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: