Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Στημένο το Νιούκαστλ-Άρσεναλ;

Νιούκαστλ και Άρσεναλ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο εντυπωσιακό 4-4 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους «κανονιέρηδες» να προηγούνται στο 26' με το εντυπωσιακό 4-0! Το σκορ αυτό το οποίο δεν συμβαίνει κάθε μέρα, έχει κινήσει τις υποψίες της Ιντερπόλ για στημένο ματς, με τη συμμετοχή μάλιστα παίκτη της Άρσεναλ αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης, Φιλ Ντόουντ!
Συγκεκριμένα το σάιτ Footanglais365 αναφέρει: «Το τρελό παιχνίδι μεταξύ της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ το απόγευμα του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ (4-4) δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σήμερα (Δευτέρα) δεν αποκλείεται ακόμα και η παρέμβαση της Ιντερπόλ για να εξετάσει από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είδε τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 έπειτα από 26 λεπτά αγώνα.

«Γύρω από το παιχνίδι υπάρχει ισχυρό κλίμα υποψίας, το οποίο ενισχύεται από περίεργη συναλλαγή χρημάτων. Ο Τόμας Ροζίτσκι, ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ, μπήκε αλλαγή και οδήγησε σε δύο γκολ για τη Νιούκαστλ, με συνέπεια την παρέμβαση της Ιντερπόλ».

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο 4-4 παρότι η Άρσεναλ είχε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο ημίχρονο! Η Νιούκαστλ όμως κατάφερε να απαντήσει με ισάριθμα γκολ (τα δύο με πέναλτι του Μπάρτον) στην επανάληψη, όταν η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιαμπί. Όσον αφορά τον Ροζίτσκι, μπήκε στην επανάληψη ως αλλαγή και μάλιστα ήταν ο θύτης του δεύτερου πέναλτι της Νιούκαστλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: