Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τα αγόρια ξενυχτάνε μόνα ή δυο-δυο!

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, Μαρινάκης και Βαλβέρδε χτύπησαν «καμπανάκι» στους παίκτες του Ολυμπιακού, όμως κάποιοι σκέφτονταν το… κλαμπ της Κυριακής, από όπου έφυγαν ξημερώματα!
Τα αγόρια ξενυχτάνε μόνα ή δυο-δυο!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης την περασμένη Πέμπτη, όντας ιδιαίτερα προβληματισμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Κύπελλο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους παίκτες. Δεν τους έβαλε τις φωνές, παρόλο που δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοσή τους. Θέλησε να τους ανεβάσει ψυχολογικά και να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει του πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».
Κάποιοι μάλλον δεν άκουσαν το… καμπανάκι, καθώς στα αυτιά τους ηχούσε η μουσική από τα κλαμπ. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από όσα έμαθε ο σκύλος για το χθεσινό βράδυ, όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών το… γλέντησαν μέχρι πρωίας.
Κέβιν Μιραλάς και Χοσέ Χολέμπας βρέθηκαν στο γνωστό «Dream City», από το οποίο και… ξέχασαν να φύγουν. Ο Βέλγος, για τον οποίο επανειλημμένως έχουν ακουστεί διάφορα «παραστρατήματα», δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, αφού σχεδόν όλες τις ώρες έμεινε στο εστιατόριο, σε αντίθεση με τον Χολέμπας που γύρισε όλο το μαγαζί. Τα παιδιά ήταν πάντως δικαιολογημένα, αφού σήμερα ο Ολυμπιακός έχει ρεπό, ωστόσο τα ξενύχτια σίγουρα δεν βοηθάνε στην συγκέντρωση που ζήτησαν Βαλβέρδε και Μαρινάκης πριν από λίγες ημέρες.
Για να μην αναφέρουμε, πως αμφότεροι, όντας και νεότεροι, θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από τους Ντουντού, Ιμπαγάσα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ουρτάδο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, που και σήμερα πήγαν στου Ρέντη, παρότι δεν ήταν υποχρεωμένοι.
ΥΓ. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε λίγο μετά τις 03.00 και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος παρά το ταξίδι στην Κρήτη και το 90λεπτο στο οποίο αγωνίστηκε, δεν έχασε την ευκαιρία για μία βολτούλα. Άλλωστε, ο «Μήτρο» στον Ολυμπιακό ανήκει, το πρωτάθλημα θέλει. Γιατί να τα βάψει «μαύρα» με την ήττα του Πανιωνίου που τον έφερε πιο κοντά στον υποβιβασμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: