Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Είμασταν η καλύτερη ομάδα»

Aκόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που αναδείχθηκε και Molto man of the match χωρίς όμως να συνδυαστεί αυτή η απόδοση με τους τρεις βαθμούς της νίκης.΄
Ο Πορτογάλος μέσος δήλωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και εμείς αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε όμως και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Επί 90 λεπτά παίξαμε καλά. Δεν ήρθε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, πρέπει να είμαστε πιο παθιασμένοι και να παίζουμε την κάθε φάση σα να είναι η τελευταία. Ίσως χρειάζεται δουλειά και στο τελείωμα των φάσεων. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν εμείς αγωνιζόμαστε έχουμε παραπάνω αντιπάλους από τους άλλους».
Γκαρσία: «Κοιτάμε μπροστά»
Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες έμεινε ο Πάμπλο Γκαρσία και πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Εμείς παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες.
Πέτυχε πάντως το γκολ και αυτό του έδωσε την νίκη σήμερα. Πλέον τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, δεν πρέπει να επηρεαστούμε και επικεντρωνόμαστε τώρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».
Λίνο: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες»
Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε και ο Λίνο και στην στεναχώρια που υπάρχει για την ήττα αυτή.
«Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία-δύο φάσεις αλλά κατάφερε να σκοράρει. Η ήττα ήρθε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και αυτό μας στενοχωρεί περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: