Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κάποτε έκρινε τίτλο…

το ντέρμπι Λιόν-Μπορντό. Τώρα η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του Σαμπιονά, δεν συγκίνησε κανέναν. Αιτία δεν είναι μόνο η βαθμολογική θέση τους, αλλά κυρίως το κακό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο «Ζερλάν» με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Γκολ; Ούτε για δείγμα. Φάσεις; Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και το τελικό 0-0, ανάμεσα σε Λιόν και Μπορντό στο «Ζερλάν», άφησε τους γηπεδούχους στην πέμπτη θέση, τους φιλοξενούμενους στην ενδέκατη και τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς, με τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Όταν τέτοια παιχνίδια, ήταν ντέρμπι κορυφής που έκριναν τίτλους

Νωρίτερα, η πρωτοπόρος του Σαμπιονά, Λιλ, έβαλε τα χέρια της και έβαλε τα… μάτια της, στην έδρα της Οσέρ για την 23η αγωνιστική. Είχε ανοίξει από νωρίς το σκορ, έχασε ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες για να καθαρίσει τη νίκη και ο Ντούντκα με τέρμα στο 85ο λεπτό, την τιμώρησε.
Στο ματς της Τουλούζ με τη Μονακό, οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Μούσα Σισοκό (48΄και 76΄) επικράτησαν 2-0 της Μονακό η οποία… «βυθίστηκε» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής για την 22η αγωνιστική του Σαμπιονά:

Οσέρ-Λιλ 1-1
(9΄ Μούσα Σο-85΄Ντούντκα)

Τουλούζ-Μονακό 2-0
(48΄Σισοκό 76΄)

Λιόν - Μπορντό 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: