Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αντσελότι: «Δώστε χρόνο στον Τόρες»

Την υπεράσπιση του Τόρες για την απόδοσή του στον πρώτο αγώνα με την Τσέλσι ανέλαβε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ισπανός επιθετικός δεν είχε καλή απόδοση κόντρα στην Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή από τον τεχνικό των «μπλε».

«Το πρόβλημα δεν ήταν ότι έπαιξε ο Τόρες, αφού έκανε καλή δουλειά στο γήπεδο. δυσκολευόταν πολύ να βρει κενούς χώρους στην επίθεση, επειδή η Λίβερπουλ αμύνθηκε πολύ καλά και έπαιζε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με αποτέλεσμα να μην βρούμε σωστό τρόπο να απειλήσουμε. Ήμασταν πολύ αργοί στο να μεταφέρουμε την μπάλα από την άμυνα» εξήγησε ο Ιταλός προπονητής, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συνεχίζοντας την υπεράσπιση, πρόσθεσε: «Ο Φερνάντο προσπάθησε να κάνει κάτι, είχε συνεχή κίνηση και έκανε καλή δουλειά. Πρέπει να προπονηθούμε για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε τις ικανότητες των επιθετικών μας».

Για τον λόγο που τον αντικατέστησε υπογράμμισε: «Τον έβγαλα επειδή ύστερα από εξήντα λεπτά αγώνα και με μια δύσκολη βδομάδα να έχει προηγηθεί για αυτόν, ήταν καλύτερα να μην συνεχίσει. Ο Φερνάντο είναι έμπειρος, έχει αυτοπεποίθηση και αγωνίζεται με ενθουσιασμό. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί, κάτι που θεωρώ ότι θα συμβεί πολύ γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: