Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Μπράβο! Γιατί, ρε παιδιά, να μην πούμε κι ένα μπράβο μια φορά κι εμείς για το ματς που είδαμε στην Τούμπα;Ήταν ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς, με τσαμπουκά, με δύναμη κι όλα αυτά σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Δεν τα δώσανε όλα για να μπορέσουν να γυρίσουν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Σκίστηκαν τα παιδιά. Δέκα ευκαιρίες φτιάξανε και δεν μπορεί κανείς να τους πει το παραμικρό. Δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους. Με πρώτο και καλύτερο τον Κοντρέρας, ασχέτως ότι αποβλήθηκε προς το φινάλε.
Στον Παναθηναϊκό μπορεί κανείς να προσάψει κάτι; Όχι βέβαια. Οι πράσινοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν δίχως τον φυσικό τους ηγέτη τον Σισέ που είναι όλα τα λεφτά φέτος. Και σα να μην έφτανε αυτό παίξανε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Μαχητές ήτανε, προσπάθησαν να κρατήσουν τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ πιεστικό ΠΑΟΚ και τα κατάφεραν. Ούτε είναι απλό με δέκα παίκτες μέσα στην Τούμπα να παίξεις πιο επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, έπαιζε το τελευταίο του χαρτί απόψε και ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για τίτλο. Γι’ αυτό και πανηγυρίστηκε τόσο πολύ το γκολ του Νίνη. Και γι’ αυτό προσπαθούσε μετά να το κρατήσει το 0-1 με νύχια και δόντια, θυσιάζοντας τις όποιες επιθετικές του βλέψεις.
Όταν, λοιπόν, βλέπουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να πούμε και μπράβο. Μην μιζεριάζουμε συνέχεια με γκρίνιες. Και οι δυο ομάδες κράτησαν ψηλά τον πήχη. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν διαφορετικό και ο ΠΑΟΚ να έχει βάλει ένα γκολ τουλάχιστον, όμως δεν είναι τα πάντα το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει και η εικόνα του αγώνα, η οποία μπορούσε άνετα να ικανοποιήσει τον μέσο τηλεθεατή.Πηγη  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: