Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλ-ί(τ)σιωσε λίγο ρε μάγκα!

Η ασέβεια έχει και τα όριά της. Και καλό θα είναι να βρεθεί σύντομα κάποιος που να βάλει φίμωτρο στον Μιχαλήτσο, διότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εκτός κι αν την έχει δει Χάβος...
Μιχαλ-ί(τ)σιωσε λίγο ρε μάγκα!
Αλλά ο Χάβος κέρδισε την παραμονή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο νυν προπονητής του Αρη, έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει, μέχρι να βγάλει γλώσσα, όχι μόνο για τον Κούπερ, αλλά για κάθε προπονητή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν έχουμε καμία διάθεση να αγιοποιήσουμε τον Αργεντίνο κόουτς, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Κούπερ αναστήθηκε ως προπονητής, αλλά και ίδιος ανέστησε το φρόνημα του Αρη.
Οι οπαδοί τον αντιμετώπισαν σαν σωτήρα και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Επί των ημερών Κούπερ, ο Αρης, πέτυχε αρκετά πράγματα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Αρα λοιπόν, Γιάννη Μιχαλήτσο ίσιωσε λίγο και παρ'το αλλιώς. Διότι δηλώσεις σαν κι αυτές που έγιναν μετά τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, μόνο ένας γραφικός κι ονειροπαρμένος θα έκανε.
«Το ποδόσφαιρο με δύο φορ έχει πεθάνει» είπε ο Μιχαλήτσος. Επίσης. «Σβήσαμε την ντροπή του πρώτου γύρου». Αλλά και. «Δεν έχω παράπονο από το ρόστερ του Αρη, αλλά θα ήθελα να παίζει διαφορετικά. Η ομάδα είναι έτσι δομημένη, αλλά χωρίς να φταίει η διοίκηση, που κάποιοι παίκτες αδικούνται». Μπράβο ρε παλίκαρε. Αξιος ο μισθός σου!
Δε φταίει η διοίκηση του Αρη σε τίποτα και ο μόνος υπαίτιος είναι ο Κούπερ. Πρόσεξε όμως, διότι το ποδόσφαιρο είναι άτιμο. Μπορεί να έχει 4 βαθμούς σε δύο ματς, αλλά αν σκάσουν τίποτα «σφαλιάρες» στους αγώνες που απομένουν, θα καταπιείς τη γλώσσα σου και όχι μόνο θα πάρεις πόδι από τον Αρη (που έτσι κι αλλιώς είσαι υπηρεσιακός), θα σε κατατρέχει πάντα ο τίτλος.
«Ο γκουρού του ποδοσφαίρου Μιχαλήτσος, που τα έβαλε με τον άσχετο τον Κούπερ». Και θα γελάει όλη η πλάση με την πάρτη του.Πηγη sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: