Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Χάβος: «Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος παρόλο ότι η ομάδα του ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό μιας και όπως τόνισε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.
Ο Έλληνας τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: «Συνηθίζουμε να δίνουμε συγχαρητήρια στις νίκες. Εγώ σήμερα θέλω να δώσω στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν. Ο Παναθηναϊκός με δύο προσπάθειες, η μια στημένη κατάφερε και κέρδισε. Μας έλειπε μόνο το γκολ. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαλπιγγίδης ήταν καλύτερος από το πρώτο. Βάλαμε φορ περιοχής τον Μουσλίμοβιτς για να γεμίσουμε την περιοχή.
Δημιουργήσαμε από την πλευρά του Σαλπιγγίδη τις προϋποθέσεις για γκολ απλώς δεν μας ήρθε. Άλλες φορές μπαίνουν εύκολα, άλλες όχι. Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο όσο και να προσπαθείς δεν βάζεις γκολ. Ο στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, θεωρώ ότι θα μειωθεί η διαφορά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.
Όσον αφορά τον Έττο ο Μάκης Χάβος τόνισε: «Για πρώτη εμφάνιση είμαι ευχαριστημένος και από τις δύο θέσεις που αγωνίστηκε. Οι απουσίες που είχαμε μας οδήγησαν να παίξει στην αρχή ως δεξί χαφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: