Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Eπίθεση στον Παμπορίδη!Ο ίδιος κατήγγειλε ότι φορούσαν φανέλες του Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες , επίθεση στον διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη έγινε σε αγώνα πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, χωρίς να τραυματιστεί! Ο ίδιος κατήγγειλε ότι φορούσαν φανέλες του Άρη!Ο Παμπορίδης είχε οριστεί σε τοπικό αγώνα του πρωταθλήματος στο Κιλκίς μεταξύ Απόλλωνα Πευκοδάσους και Μαυρονερίου. Στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου τριάντα άτομα φορώντας κίτρινες φανέλες και μάλιστα δύο είχαν τα ονόματα των παικτών του Άρη, Κόκε και Λαζαρίδη!
Αυτοί λοιπόν τον αποδοκίμαζαν συνεχώς και στο ημίχρονο βγήκαν έξω από το γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του διαιτητή, ένα μαύρο Όπελ, γράφοντας μάλιστα τη λέξη Αρης. Τις καταγγελίες τις έκανε ο ίδιος ο διαιτητής στο αστυνομικό τμήμα, αλλά το περίεργο είναι ότι ο Παμπορίδης φέτος έχει σφυρίξει μόλις έναν αγώνα του Άρη, αυτόν με την Καβάλα, χωρίς να υπάρχουν παράπονα από τους «κίτρινους»
Αντιθέτως, ο ρέφερι που τώρα είναι τιμωρημένος και κατάγεται από το Κιλκίς, είχε δεχθεί παλαιότερα απειλές μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚστο Καραϊσκάκη στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με συνοδεία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την επιστροφή του στο Κιλκίς. Μάλιστα λόγω των καταγγελιών που έκανε ο ίδιος, είχε επέμβει η εισαγγελέας Κιλκίς και ζήτησε έρευνα για το θέμα!Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: