Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαηλίδης: «Μεγάλες οι δυνατότητες του Βιεϊρίνια»

Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο. Ο βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Δικεφάλου, μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Νομίζω ότι υπάρχει καλή συνεργασία με το Μάκη το Χάβο. Όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο, είδαν μια ομάδα να προσπαθεί, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Νομίζω ότι ο προπονητής έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει για να γυρίσει το παιχνίδι, για αυτό έκανε κι αυτές τις αλλαγές».
«Ο ΠΑΟΚ του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του χθες, σε όλα τα επίπεδα».
«Όλοι όσοι παρακολουθούν τον Βιεϊρίνια, βλέπουν ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού. Οι δυνατότητες του είναι πολύ μεγάλες και η παρουσία του τιμά το ελληνικό πρωτάθλημα».
«Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει γιατί είναι φτιαγμένη για αυτό. Αλλά και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτή η ήττα μας φέρνει λίγο πίσω, αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για να καλύψουμε αυτή τη διαφορά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εκτιμώ δε πως είναι πλασματική. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα και στους 3 στόχους. Είναι προφανές πως θέλει η ομάδα του κύπελλο, θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και φυσικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ και τη διάκριση μέσω πρωταθλήματος. Η προσπάθεια η δική μας είναι να βρίσκεται όσο το δυνατό πιο έτοιμη η ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: