Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Το απολαμβάνει ο Νταλγκλίς

Ο Κένι Νταλγκλίς απολαμβάνει τη νίκη επί της Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο με τον προπονητή της Λίβερπουλ να τονίζει την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά που κάνουν οι παίκτες του.
Ο τεχνικός των «κόκκινων» αναφέρθηκε πως πηγαίνουν βήμα – βήμα και κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: «Σίγουρα είμαστε πιο κοντά απ’ ότι πριν. Δεν ξέρω ποιες πιθανότητες έχουμε αλλά εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο επόμενος αντίπαλός μας είναι η Γουίγκαν και σε αυτόν θα επικεντρωθούμε αυτή τη βδομάδα. Όπως είπα και προηγουμένως, αν συνεχίσουμε να νικάμε και να προσθέτουμε βαθμούς. Από αυτό θα κριθεί η θέση στην οποία θα τερματίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.
Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια ανταμειφθήκαμε γι’ αυτό. Μπήκαμε, όπως κάθε φορά από τη μέρα που ήρθα, με αποφασιστικότητα, περηφάνια, θέληση για να προσπαθήσουμε και σεβασμό προς το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να επιτύχεις αν δεν δουλέψεις σκληρά και αυτό το έχουν καταλάβει οι παίκτες. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι διατηρούμε την εστία μας ανέπαφη. Αυτή τη στιγμή τρέχουμε ένα καλό σερί και το απολαμβάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: