Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μούστος-«Υπεράριθμοι στο ντέρμπι»

Ο βετεράνος διαιτητής Τάσος Μούστος, εκ των κομισαρίων του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Παλατάκι», επιβεβαίωσε μιλώντας στο metrosport.gr πως έχει υποβάλλει ήδη έκθεση σχετικά με τα όσα είδε στον αγώνα του Σαββάτου.
«Καταγράφω στην έκθεση μου ότι πράγματι υπήρχαν υπεράριθμοι θεατές στον αγώνα, περίπου 200», τόνισε χαρακτηριστικά. Και επισημαίνει: «Έκθεση έχει κάνει και ο έτερος παρατηρητής, ο κύριος Μαραμής, που ήταν στην κεντρική είσοδο, όπως στην ένσταση του Άρη έχουν απαντήσει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Δεν μπορώ να σας διαβάσω αναλυτικά τι λέει η έκθεση μου, την έχει ο ΕΣΑΚΕ, αν θέλετε μπορείτε να τη ζητήσετε από εκεί».
Στην ερώτηση για το τι έγινε με τα φάουλ του Χατζηβρέττα, επίσης αντικείμενο διαμαρτυρίας και καταγγελίας του Άρη, ο κ.Μούστος είπε ότι: «Τα φάουλ είναι σωστά, είναι γραμμένα στο φύλλο αγώνα. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος ο άνθρωπος που τα «σημείωνε» στον ηλεκτρονικό πίνακα, αλλά στο φύλλο αγώνα είναι γραμμένα κανονικότατα. Είχε τρία φάουλ, ένα «Π1″ και δύο «Π2″ (σ.σ. σημαίνει φάουλ που εκτελούνται δύο βολές) και κανονικά αποβλήθηκε μετά, εφ’ όσον του χρεώθηκε φάουλ και τεχνική ποινή. Αυτό αναφέρουν και οι διαιτητές στην απάντηση τους στην ένσταση του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: