Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γκρέι: «Με τίποτε δεύτερη ήττα από τον Άρη»

Περήφανος δήλωσε ο Τζάστιν Γκρέι για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο κλειστό της Πυλαίας, τονίζοντας παράλληλα πως σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχόταν δεύτερη ήττα από τους «κίτρινους». Ο Αμερικανός γκαρντ είπε, επίσης, πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» οφείλει να είναι η πρώτη ομάδα της πόλης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που μου είχαν ζητήσει οι φίλαθλοι όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίσετε τον Άρη μου έλεγαν και νομίζω ότι τώρα έχουμε κάνει το καθήκον μας. Είμαι περήφανος και γιατί κάναμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι: να είναι πρώτος σύλλογος στην πόλη ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Ντάστιν Γκρέι στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και πρόσθεσε: «Δε θα ανεχόμασταν με τίποτε μια δεύτερη φετινή ήττα από τον Άρη. Κάναμε μόνο μια πλήρη προπόνηση όλη την εβδομάδα. Έλειψαν παίκτες, είχαμε τραυματισμούς. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα παίρναμε και τη διαφορά που χάσαμε στον πρώτο γύρο».

Η νίκη αυτή σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ έχει διευκολύνει τη συνέχεια του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Προς το παρόν αξίζουμε τη θέση που έχουμε. Αν και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε δύο ακόμη νίκες. Όπως στο Μαρούσι και στη Ρόδο. Παρόλα αυτά, με τη νίκη επί του Άρη νιώθουμε πολύ πιο άνετα και θεωρώ ότι το έργο μας διευκολύνεται για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: