Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ψάχνει για δύο, ΜακΓκραθ και του χρόνου

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η  αναζήτηση για δύο παίκτες, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά του Λάζαρου Παπαδόπουλου και Ντόνι ΜακΓκραθ. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι θετικό, μιας και η κοινοτική αγορά δεν έχει αρκετές επιλογές, οι οποίες να είναι και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ.

Βέβαια ο Σούλης Μαρκόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του ως έχει μιας και δνε μπορεί να περιμένει τις εξελίξεις αν και ο ίδιος θεωρεί ότι θα βρεθούν παίκτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά το θέμα ΜακΓκραθ σύμφωνα με  πληροφορίες οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ επικοινώνησαν μετον εκπρόσωπο του ώστε να συμφωνήσουν από τώρα για την επόμενη χρονιά, μιας και ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να τον διατηρήσει το ρόστερ της ομάδας.

Συμφωνία με Cyta Ελλάδος

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μιλτιάδης Κανώτας με αφορμή την συμφωνία με την Cyta Ελλάδος τόνισε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία με μία εταιρία μεγάλου βεληνεκούς και κύρους στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. Η ευαισθησία και η δραστηριότητα της Cyta σε αθλητικά και ευρύτερα κοινωνικά
 θέματα, μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε σε μία πολύπλευρη συνεργασία, η επιτυχία της οποίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη".

Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως, τόνισε αντίστοιχα: «Ο αθλητισμός αποτελεί για εμάς έναν ακόμη βασικό άξονα προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες. Συμπληρώνοντας ήδη πάνω από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στη συμπρωτεύουσα, υποστηρίζουμε το φίλαθλο πνεύμα στην πόλη και όχι μόνο, ενισχύοντας μία από τις σημαντικότερες ομάδες στο χώρο του μπάσκετ».

Προφίλ Εταιρίας

Η Cyta ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2007 ως θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής του για επέκταση των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και της ευρυζωνικής πρόσβασης παρέχοντας σήμερα υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet+σταθερή) και 1play (internet) για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, καθώς και εξειδικευμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις. Η Cyta αναπτύσσει ιδιόκτητο
 δίκτυο οπτικών ινών ήδη μήκους 2200 χλμ το οποίο εκτείνεται σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας) Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα, Αίγινα, Σαλαμίνα και πολύ πρόσφατα και στην Αθήνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: