Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Διάβημα στη FIFA και μήνυση!!

Σε δύο άξονες θα κινηθούν οι ενέργειες του Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.! Η πιο σημαντική απόφαση του Γάλλου είναι το διάβημα στη FIFA!
Το θέμα των ρατσιστικών συνθημάτων, οι ύβρεις του Μαρινάκη και τα χτυπήματα που δέχθηκε μέχρι να φτάσει στα αποδυτήρια ήταν τα τρία θέματα που απασχόλησαν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης με τους δικηγόρους του.
Η πρώτη απόφαση έχει να κάνει με τη μήνυση. Η πλευρά του Σισέ θα συλλέξει στοιχεία και θα υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων, επιδιώκοντας ίσως να βρεθούν μέσα από τα video εκείνοι που, σύμφωνα και με την έκθεση της Αστυνομίας, τον χτύπησαν.
Κάπου εκεί έγινε και η σύγχυση σε ό,τι αφορά το θέμα του Μαρινάκη. Πολλοί θεωρούν ότι η μήνυση θα στραφεί και εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το gazzetta.gr ζήτησε τη γνώμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποβάλει μήνυση σε κάποιον επειδή τον έβρισε.
Άλλωστε το σημαντικότερο στοιχείο των ενεργειών που θα κάνει ο Σισέ και αφορούν γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη τον Ολυμπιακό, είναι τα ρατσιστικά σχόλια.
Ο Γάλλος θα κάνει επίσημο διάβημα στη FIFA. Όχι στην UEFA αλλά στην ανώτατη Αρχή ποδοσφαίρου, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ρατσισμού.
Αυτές τις ημέρες γίνεται η συλλογή στοιχειών, τόσο video όσο και φωτογραφικού υλικού.
Video όπως αυτό που ακολουθεί είναι που θα παραδώσει στη FIFA. Με απώτερο στόχο, φυσικά, να διασύρει τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο. Το τι θα πετύχει είναι κάτι που θα φανεί με την πάροδο του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: