Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

"Κιτρινίζει" το Μάντσεστερ

Στο Μάντσεστερ σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με το παιχνίδι του Αρη με τη Σίτι, ούτε καν οι εφημερίδες. Ο Τύπος της πόλης τις προηγούμενες ημέρες δεν έγραφε τίποτα για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αγγλων στο γήπεδο δεν πρόκειται να βρεθούν παραπάνω από 25.000 κόσμος.
Ωστόσο χρώμα... Γιουρόπα Λιγκ δίνουν στην πόλη οι φίλαθλοι του Αρη που βρίσκονται ήδη στην Αγγλία και έχουν... κιτρινίσει τις πλατείες. Και σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες του Μιχαλήτσου δεν πρόκειται να είναι... μόνοι τους, καθώς θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 3.000 φιλάθλων τους, που ελπίζουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Ο κόσμος του Αρη θέλει να συνδυάσει μία επιτυχία με τη διασκέδαση, ωστόσο ο τεχνικός των "κιτρίνων" τόνισε πως η ομάδα του αν και έχει δύσκολη αποστολή, δεν πήγε για τουρισμό στην Αγγλία.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου, ωστόσο οι φίλαθλοι των Αγγλων δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Σίτι. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Μαντσίνι, ο οποίος ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, καθώς γνωρίζει καλά πόσο επικίνδυνος είναι ο Αρης. "Πέτυχαν τρία γκολ απέναντι στην κάτοχο, Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να φτάσουμε στο στόχο μας", είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
Τα προβλήματα για τον Μιχαλήτσο δεν λείπουν. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Αρη δεν έχει στη διάθεση του τους Τσεσνάουσκις, Καστίγιο και Κουλουχέρη, ενώ πριν την προπόνηση της Τετάρτης ο Βελλίδης ανέβασε πυρετό και δεν θα μπορέσει να κάτσει στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: