Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μαραντόνα: «Βλέπω τον Αγουέρο στη Ρεάλ»

Στη Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει το μέλλον του γαμπρού του, Σέρχιο Αγουέρο, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Μαραντόνα.

Ο Ντιεγκίτο εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης θα μετακομίσει εντός της ισπανικής πρωτεύουσας και θα υπογράψει στην «βασίλισσα» του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Βλέπω τον Αγουέρο στην Ρεάλ» ήταν η δήλωση του Μαραντόνα στην εφημερίδα «Marca», ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια που αναφέρονται στον 22χρονο άσο και μιλούν για «αλλαγή στρατοπέδου».

«Αν ήμουν πρόεδρος, θα προσλάμβανα τον Μουρίνιο πρώτα λόγω της εμπειρίας του. Πιστεύω, όμως, ότι ο Πεπ (σ.σ. Γκουαρδιόλα) είναι ένας τύπος τον οποίο κάποιος έχει αγγίξει με ένα μαγικό ραβδί, ωστόσο δουλεύει πολύ σκληρά. Αν ο Μουρίνιο είχε τον χρόνο που είχε ο Γκουαρδιόλα (σ.σ. στο ισπανικό ποδόσφαιρο), τα πράγματα θα ήταν περισσότερο ισότιμα», σχολίασε ο πρώην σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος, προσπαθώντας να πάρει θέση στο δίλημμα Μουρίνιο-Γκουαρδιόλα.

Τέλος, ο Μαραντόνα μίλησε και για τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, τοποθετώντας το όνομά του μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη.
«Αν εξαιρέσουμε τους Μέσι και Κριστιάνο, ο Μαρσέλο είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της Αργεντινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: