Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Άρη στη Σίτι, θυμήσου τη Μαδρίτη

Αποφασισμένος να επαναλάβει το θαύμα της Μαδρίτης είναι ο Άρης στον αποψινό (22.05) επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι στους "32" του Europa League. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος το είπε καθαρά στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν ήρθαμε για τουρισμό".

Ο προπονητής του Άρη δεν τρέφει αυταπάτες για το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" αλλά είναι αποφασισμένος να υπερασπίσει το 0-0 του πρώτου αγώνα: «Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση» δήλωσε.
Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Φατί εκ μέρους των παικτών: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Ωστόσο, έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ότι μπορούμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. «Σε συζητήσεις που είχα με μερικούς παίκτες της Σίτι, μου είπαν πως έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στο πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι ένα στοιχείο της δύναμης του Άρη στην φετινή χρονιά».

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει ο Μιχαλήτσος κόντρα στους "σίτιζενς" αυτό αναμένεται να είναι το 4-1-4-1. Ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην  άμυνα οι Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά), Λαζαρίδης, Ρονάλντο (στόπερ), και σε ρόλο «σκούπας» μπροστά από την περιοχή, ο Πρίττας. Ο Νέτο αναμένεται να επιστρέψει στη δεξιά  πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Μενδρινός είναι το φαβορί για την αριστερή. Στον άξονα επικρατέστεροι είναι οι Φατί και Τόχα, και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπομπαντίγια. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης.

Ο Άρης θα έχει στο πλευρό του 5.000 περίπου οπαδούς του  οι οποίοι το τελευταίο 48ώρο κιτρίνισαν την αγγλική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: