Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ: «Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο»

«Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσω του aixmi.gr. «Δεν θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν και χρησιμοποιούν ήχους ζώων», προσθέτει.

Αναλυτικά η δήλωση του 29χρονου επιθετικού στο axmi.gr
«Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων .

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή… πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο το weekend. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι χαρά ,είναι πολιτισμός. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας διώχνουν…».

«Μείνε μαζί μας Σισέ!»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Τζιμπρίλ Σισέ στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Παιδιά από το «Ζάννειο Ίδρυμα» επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και σήκωσαν ένα πανό με σαφές μήνυμα προς τον Γάλλο σταρ.

«Τζιμπρίλ είσαι ένας από μας. Μείνε μαζί μας», ανέφερε το πανό στα γαλλικά, φέρνοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του 29χρονου επιθετικού. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και πήραν αυτόγραφα.

Μετρά απουσίες

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σεμπαστιάν Λέτο, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ορέστης Καρνέζης, που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, όπως και οι τιμωρημένοι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λουκάς Βύντρα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Στέργος Μαρίνος απουσίαζαν από την προπόνηση λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά αναμένεται να εξασφαλίσουν άδεια για να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: