Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Νικητιάδης: "Ελέγξτε τους οπαδούς σας"

Να μην υπάρξουν άλλα έκτροπα και να ελέγξουν τους οπαδούς τους, ζήτησε ο κ. Νικητιάδης από τους Μαρινάκη, Γόντικα.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συνάντησε την Τετάρτη διαδοχικά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, από τους οποίους απαίτησε να ρίξουν τους τόνους και να εμποδίσουν οποιαδήποτε άλλα επεισόδια.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον κ. Νικητιάδη πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει η πολιτεία για να βάλει "στοπ" στα επεισόδια, ενώ ο Γόντικας τόνισε πως περιμένει να εφαρμοστούν οι νόμοι και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τα έκτροπα του περασμένου Σαββάτου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η πλευρά του Παναθηναϊκού, επίσης περιμένει την παραίτηση του Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ και αν αυτό δεν γίνει, όπως είπε ο Γόντικας στον Νικητιάδη, τότε θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Παρασκευής. Ο τελευταίος πάντως τόνισε στον Γόντικα πως δεν δέχεται πως η κατάσταση δεν είναι ελεγχόμενη και με έντονο τρόπο ζήτησε να μην γίνουν μηχανοκίνητες πορείες στην αναμέτρηση του Σαββάτου.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ξεκαθάρισε τη θέση της πολιτείας, η οποία είναι: αν δεν σταματήσουν τα επεισόδια, όχι μόνο θα κλείσει η στρόφιγγα των κρατικών ενισχύσεων, αλλά θα παρθούν και άλλα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: