Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ζαγοράκης: «Να είμαστε σοβαροί στη συνέχεια»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος του Δικεφάλου πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι λογικό να είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα για τα όσα πέτυχε στην Ευρώπη. Η μεγάλη στεναχώρια που έχουμε όλοι, αποδεικνύει τα πόσα πετύχαμε. Μας μένει η πίκρα του αποκλεισμού, η γνώση πως μπορούσαμε να προχωρήσουμε και άλλο, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
Τώρα μπορούμε να πούμε πως μέτρησε η ήττα του πρώτου αγώνα και πως δεν ήταν τυχαίο ότι ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας εκείνη την ημέρα ήταν το μηδέν παθητικό».
Για τη συνέχεια ο Ζαγοράκης δήλωσε: «Η παρένθεση αυτή πρέπει να κλείσει, έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά».
Για το εμπόδιο που λέγεται ΑΕΚ, ανέφερε: «Ακούω πολλούς που λένε θα πάρουμε το Κύπελλο, πήραμε το Κύπελλο. Πρώτα θα πρέπει να αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολα τα ματς, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε το καλό πρόσωπό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: