Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ζανκτ Πάουλι, πουλάς τρέλα…

…και μας αρέσει!

Τι έκαναν πάλι οι αθεόφοβοι στη γερμανική ομάδα;

Εντάξει, είναι γνωστό ότι η ομάδα του Αμβούργου αρέσκεται στο να κάνει… διάφορα με τον δικό της (διαφορετικό) τρόπο, αλλά αυτή τη φορά, ξεπέρασε τον εαυτό της.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν και ελέω των πολλών απουσιών στην άμυνα, ο Χόλγκερ Στανισλάβσκι συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Αννόβερο, τον Χάουκε Μπρούκνερ, που δουλεύει στο γραφείο Τύπου της Ζανκτ Πάουλι!

Επειδή, όμως κι η… τρέλα έχει τα όριά της, εξηγούμεθα: ο 30χρονος, εκτός από τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, αγωνίζεται στην ομάδα Under-23, οπότε, μπαλίτσα ξέρει…

Μάλιστα, τη σεζόν 2002/2003, όταν η αγαπημένη του Ζανκτ Πάουλι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, είχε παίξει σε 10 ματς!

«Απέναντι στο Αννόβερο θα έχουμε μόνο τέσσερις ετοιμοπόλεμους αμυντικούς, οπότε ήταν απαραίτητο να πάρουμε μαζί μας τον Χάουκε», είπε ο Στανισλάβσκι, που ζήτησε από τον… νέο, να ετοιμαστεί για προπόνηση μέσα σε μία ώρα!

Ο ίδιος ο Μπρούκνερ, τόνισε: «Όταν μπήκα στα αποδυτήρια με την τσάντα μου, τα παιδιά με κοίταζαν, μην μπορώντας να το πιστέψουν! Μου έκαναν πλάκα στην αρχή, αλλά τους ξέρω πολύ καλά και μετά τα σχετικά αστεία, όλα ήταν υπέροχα»!

Καλορίζικος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: