Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μοράτι: «Είναι θέμα τύχης»

Στην τύχη απέδωσε ο Μάσιμο Μοράτι την ήττα της Ιντερ από τη Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο, στην τύχη εναποθέτει πλέον και τις ελπίδες του για ανατροπή της κατάστασης στη ρεβάνς.
Μετά από ένα ανοιχτό 90λεπτο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» οι Νερατζούρι ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League μειώθηκαν. Δεν εξαλείφθηκαν όμως, όπως τόνισε και ο Μοράτι.

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό ματς που θα μπορούσε να λήξει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς τελείωσε με το χειρότερο αν και είχαμε κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι με το να δεχθούμε γκολ στο τέλος, καθώς δεν είχαμε χρόνο για να αντιδράσουμε. Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς, η Ιντερ πρέπει να νικήσει και δεν το θεωρώ αδύνατο. Είναι, πάντως, θέμα τύχης επίσης», είπε ο πρόεδρος των Μιλανέζων, που στη συνέχεια εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη στήριξη του στον Λεονάρντο και έστρεψε την προσοχή του στο προσεχές ματς της ομάδας του: «Δεν έχω αναλύσει ακόμη το τεχνικό μέρος του αγώνα, καθώς όλοι είμαστε πικραμένοι για την ήττα και όχι για την εμφάνιση. Ο Λεονάρντο έκανε τις σωστές επιλογές και δε βλέπω κάποιο λάθος. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη Serie A και στο εκτός έδρας ματς με την Σαμπντόρια, όπου ευτυχώς θα έχουμε στη διάθεση μας και τον Πατζίνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: