Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Άρη γερά, πάρε μας τα μυαλά!

Κόντρα σε κάθε λογική, ο Ευρωπαίος Άρης -με πέντε χιλιάδες φίλους στο πλευρό του- είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να αφήσει εκτός την Μαν. Σίτι των μεγάλων αστέρων και των πολλών εκατομμυρίων!
  Ούτε λίγο, ούτε πολύ πέντε χιλιάδες φίλοι του Άρη θα βρίσκονται απόψε το βράδυ στις εξέδρες του “City of Manchester Stadium”, με την ελπίδα να δουν τους «κίτρινους» να θριαμβεύουν (όπως στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο) και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησαν στο 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» σκέφτεται ο Γιάννης Μιχαλήτσος για το αρχικό σχήμα.

  Με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μίσελ και Βανγκέλι ακραίους μπακ, τους Ρονάλντο Γκιάρο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας μπροστά τους (σε ρόλο «σκούπας») τον Πρίττα. Το κέντρο θα είναι ενισχυμένο με την παρουσία των Φατί και Τόχα, στα άκρα θα βρεθούν οι Σακάτα και Νέτο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπομπαντίγια. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Καστίγιο, Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης, επιστρέφει ο Κόκε.

  Εκτός μάχης για την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι τραυματίες Μίλνερ, Ντε Γιονγκ, Α. Τζόνσον, Ρίτσαρντς και Γκίβεν, ενώ ο Σον Ράιτ Φίλιπς και ο Μάριο Μπαλοτέλι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή παρότι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους. Πιθανή ενδεκάδα: Με τερματοφύλακα τον Χαρτ, στην άμυνα τους Κολάροφ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ και Ρίτσαρντς, στην μεσαία γραμμή τους Κομπανί, Μπάρι και Γιάγια Τουρέ και επιθετική τριπλέτα τους Σίλβα, Μπαλοτέλι και Τέβες.Πηγη Novasport.fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: