Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Γιαννακόπουλος: «Ο Άρης θα κερδίσει τη μάχη της κερκίδας»

Ο Στέλλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Μόσχα:
«Ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στη Μόσχα. Μήπως θα πρέπει να παίζει στους -20 βαθμούς Κελσίου και σε πλαστικό γήπεδο για να κάνει τέτοια παιχνίδια (γέλια); Μια γεμάτη εμφάνιση σε δύσκολες συνθήκες, με ευκαιρίες, πειθαρχία και κρίμα που δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση».
Για τον Βιεϊρίνια:
«Ο Βιεϊρίνια είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πιστευώ θέμα χρόνου να φύγει σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα, φυσικά στην Ευρώπη. Γιατί όχι να μην παίξει και σε ομάδα επιπέδου Τσέλσι – Μάντσεστερ. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο ο Βιεϊρίνια και είναι καλό για τον ίδιο να κοιτά πρώτα την καριέρα του και μετά τα χρήματα».
Για το παιχνίδι του Άρη:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο το παιχνίδι και νομίζω το αντιλαμβάνονται όλοι, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, δίνει το δικαίωμα στον Άρη να ελπίζει. Αν το πιστέψει όλα είναι πιθανά. Ειδικά στην έδρα της η Σίτι, φέτος είναι πολύ δυνατή, θα είναι δύσκολο το έργο. Πάντα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και αν ο Άρης εκμεταλλευτεί τις φάσεις που θα κάνει, είναι θέμα πως θα τις τελειώσει. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι καυτή. Είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο, πιστεύω πως οι φίλοι του Άρη θα ακούγονται περισσότερο από τους 50.000 Άγγλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: