Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Σισέ δέχτηκε επίθεση από ένα υστερικό πλήθος!»

Συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ η επίθεση που δέχτηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Αυτή την φορά το «purepeople» κάνει μεγάλο αφιέρωμα στα όσα πέρασε ο Γάλλος σούπερ σταρ και οι συμπαίκτες του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ μιλάει και για ρατσισμό στην Ελλάδα κάτι που σαφέστατα το  χειρότερο απ’ όλα.
«Ο Σισέ δέχτηκε επίθεση από ένα υστερικό πλήθος, θέλει να φύγει από την Ελλάδα», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που μέσα από φωτογραφίες και video δείχνει την κατάσταση που επικράτησε στο φινάλε του ντέρμπι.

«Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και ο Σισέ με τους συμπαίκτες του δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Ο Σισέ ένιωσε την οργή τους οι οποίοι αφού έβγαζαν κραυγές πιθήκων κατά την διάρκεια του αγώνα, μετά κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τον χτυπήσουν. Την επόμενη ημέρα ο Γάλλος παίκτης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είπε ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αρνείται να παίξει σε ένα ποδόσφαιρο με διαιτητικά λάθη, ρατσισμό και τρέλα οπαδών.

Στην συνέχεια το  «purepeople» στέκεται στην απόφαση του Τζιμπρίλ Σισέ  να πάει μέχρι την UEFA για να βρει το δίκιο του , αλλά και στην απόφαση που πάρθηκε από την κυβέρνηση της Ελλάδας για ένα νέο σκληρό νομοσχέδιο που θα ισχύσει από τον Μάρτιο.

Τέλος γίνεται αναφορά και σε μεταγραφικά σενάρια που αναφέρουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα μπορούσε το καλοκαίρι να αφήσει την Ελλάδα είτε για την Μπορντό είτε για την Νιούκαστλ…

ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: