Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Το δυνατότερο "τεστ"

Στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν δοκιμάζεται η επίδοξη πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Μπορούσια βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν και... μόνο με την πλάτη στον τοίχο δεν είναι, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει να δώσει αποδείξεις για τη φετινή εξαιρετική της πορεία και στο "Αλιάντς Αρένα".

Η Μπάγερν φαίνεται να έχει βρει τον καλό της εαυτό, ενώ προέρχεται από τη νίκη επί της Ίντερ στο Μιλάνο για το Champions League και στο ντέρμπι του Σαββάτου θέλει μόνο το "τρίποντο", προκειμένου να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους 10 βαθμούς και να... ελπίζει.

Επικίνδυνη αποστολή στη Βρέμη περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τη Λεβερκούζεν, με τη Βέρντερ να "καίγεται" για τη νίκη, αφού κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, όπως και η Καϊζερσλάουτερν, που υποδέχεται το Αμβούργο σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Το πρώτο χρονικό παιχνίδι της αγωνιστικής, την Παρασκευή, είναι αυτό μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Γκλάντμπαχ, που απογοητεύουν με την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα:

Παρασκευή 25/2
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ

Σάββατο 26/2
Καϊζερσλάουτερν-Αμβούργο
Χόφενχαϊμ-Μάιντς
Κολονία-Φράιμπουργκ
Ζανκτ Πάουλι-Ανόβερο
Σάλκε-Νυρεμβέργη
Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Κυριακή 27/2
Άιντραχτ-Στουτγάρδη
Βέρντερ-Λεβερκούζεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: