Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Με ερωτηματικό τον Καστίγιο

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο ματς με τον Πανσερραϊκό (19:00 Novasports Highlights). Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε το Σάββατο, λόγω ίωσης, όμως το ιατρικό επιτελείο του Άρη εμφανίζεται αισιόδοξο πως θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο ματς με τα «λιοντάρια».
Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του μια ακόμα καλή εμφάνιση, μετά από αυτή απέναντι στην Κέρκυρα.
Ο Τσιώλης δεν υπολογίζει στους Σηφάκη, Τσέζαρεκ, Πρίττα και Βανγκέλι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Χουάνμα κάτω από τα δοκάρια και τους Λαζαρίδη και Ρονάλντο στο κέντρο της άμυνας. Οι Παπαζαχαρίας και Μίσελ θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Φατί, Τόχα, Νέτο και Καστίγιο θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής σε σχήμα ρόμβου. Οι Κόκε και Μπομπαντίγια θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: