Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ώρα... τίτλου

Τη νίκη που θα του χαρίσει και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή θέλει ο Ολυμπιακός σήμερα (19:00) απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκέφτονται στον Πειραιά, εκτός από το «τρίποντο», χάρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους που θα κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες της ομάδας ξέρουν ότι έχουν στενοχωρήσει τον κόσμο τους με τις κακές εμφανίσεις τους στα ντέρμπι και έτσι θέλουν να κερδίσουν και για τους φιλάθλους τους, αλλά και για τον πρόεδρο του Πειραιώτικου συλλόγου. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το Σάββατο (19/03) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τους έδειξε για άλλη μια φορά πόσο τους πιστεύει, αλλά και πόσο θέλει τη νίκη.

«Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, ήρθα μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δυο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες», είπε αρχικά ο κύριος Μαρινάκης στους παίκτες και συνέχισε τονίζοντας, ότι:

«Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά.  Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα.

Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μια ακόμη φορά το αγαπημένο του 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ούρκο Πάρντο και μπροστά του στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Χολέμπας.

Στο κέντρο θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο. Στην κορυφή της επίθεσης ο «Τσινκούρι» θα χρησιμοποιήσει τον Τζιμπούρ, δεξιά τον Μιραλάς, αριστερά τον Ριέρα και τον Φουστέρ πίσω από τον Αλγερινό επιθετικό σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: