Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...Σημεία με ανάγκη βαθμών φόρμας καί λιγάκι συναισθήματος .

Επιμέλεια - Tenorio.


Από βδομάδα έχω σκοπό να κάνω ευχέλαιο, δεν πάει άλλο δηλαδή με αυτό πού γίνεται.Τέτοια δυστοκία βρε παιδί μου πρώτη φορά, ειλικρεινά σας μιλάω δεν έχω ματά-ξαναδεί τόσο κόντρα στα τόσα χρόνια πού ασχολούμαστε με το ευγενές άθλημα τού στοιχήματος.


Πάμε στα φρέσκα.



Sunderland - Liverpool   (2)

Τό σχόλιο μου εδώ έχει να κάνει με το γιατί είναι φαβορί η Sunderland.Ότι καί να είναι η Liverpool σε όποια κατάσταση καί να βρίσκεται, δεν βλέπω τον λόγω να είναι το αουτσάιντερ στην σημερινή αναμέτρηση.Γιατί φαβορί η Sunderland επειδή μετρά 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια? η επειδη δεν σκοράρει στα 2 τελευταία ? η επειδή έχει κερδίσει την Liverpool μόνο μία φορά σε 10 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας !

Επιλογή το διπλό της Liverpool σε απόδοση (2,65)


Sampdoria - Parma   (1)

Γιά σφαλιάρες καί για κλωτσιές καί οι δύο ομάδες.Η Sampdoria ειδικά περσι ήταν το πουλέν της στήλης με τα πολυ ωραία σημεία που μας χάριζε συχνά πυκνά.Xωρίς πολλά μπλα μπλά καί ιστορίες, θα παίξω Sampdoria λόγω έδρας καί αναγκής των γηπεδούχων.

Στις επιλογές μου ο άσος της Sampdoria σε απόδοση (2,45)



Racing Santander - Real Sociedad   (1)

Kαί σε αυτό το ζευγάρι οι ομάδες από πλευράς φόρμας δεν λένε καί πολλά.Η εντός έδρας συμπεριφορά της Santander όμως καί η ανυπαρξία στα εκτός της Real Sociedad με ψήνουν ώστε να επιλέξω τον άσο.

Μέσα στις επιλογές μου θα είναι ο άσος της Racing Santander σε απόδοση (2,10)



Stuttgart - Wolfsburg   (1)

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η ομάδα της Wolfsburg, καθώς μετρά 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια ..Παρουσιάζει πρόβλημα τόσο στην επίθεση όσο καί στην άμυνα, γενικώς είναι στα πολύ κάτω της.

Πήρε μπρός γιά τα καλά η Stuttgard, ίσως στην καταληλότερη στιγμή του πρωταθλήματος, μιάς καί μετρά 3 σερί νίκες.Τεράστιο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καί γιά τους δύο αντιπάλους.Η Stuttgart όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση καί με ανεβασμένη ψυχολογία μετα της σερί νίκες.

Φόρμα, κίνητρο καί παράδοση, δίνουν προβάδισμα κατε με στην Stuttgard.Επιλογή ο άσος σε απόδοση (2,05)


Ιraklis Thessalonikis - Panionios   (1)

Τώρα εδώ όποιος ξέρει τι ομάδα είμαι, θα πεί , ρε φίλε μιλάς με συναίσθημα.Δεν έχω παίξει καμία φορά στο στοίχημα τον Irakli, καί μάλιστα όποιος βλέπει την στήλη ζήτημα στα δάκτυλα τού ενός χεριού αν έχουμε προτίνει σημείο από τον Ελληνικό χώρο.Ε όσο να ναι μιά ψιλή συναίσθημα σήμερα θα το ρίξω.Θα στειρίξω σήμερα Irakli τόσο στοιχηματικά όσο καί με την παρουσία μου στο γήπεδο.Η επιστροφή ιδιαίτερα τού παιχταρα Χοσέμι στην άμυνα ατσαλώνει τα μετόπισθεν όσο αφορά τα θετικά νέα πίσω.

Το είδαμε άλλωστε καί στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναικό, η άμυνα ήταν γιά κλάματα.Αυτός ο παίκτης δίνει ειδικό βάρος στην άμυνα τού Irakli, με την εμπειρία του καί την αρχοντιά τού στο παιξιμό του.Επιστροφές αρκετες στην ομάδα, αλλλά καί απουσίες της τελευταίας στιγμής τού Δημήτρη Ελευθερόπουλου καί τού Τάσου Κατσιαμπή.Περισσότερο με προβληματίζει η απουσία τού πρώτου παρά τού δεύτερου.

Άσο το βλέπω, άσο το θέλω, καί άσο θα το παίξω.Επιλογή ο Iraklis σε απόδοση (2,45)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα...Liverpool - Sampdoria - Racing Santader - Stuttgart - Iraklis Τhessalonikis.


Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: