Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τα βλέμματα στην ουρά

Στις αναμετρήσεις των ομάδων της ουράς της βαθμολογίας στρέφεται το ενδιαφέρον στην 27η αγωνιστική. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00, όπως θα γίνει και στις υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος.
Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του εφετινού τίτλου και μαθηματικά. Από την πλευρά της, η Ένωση ψάχνει τη νίκη, που θα δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και παράλληλα να αποτελέσει νέα ψυχολογική τόνωση, ενόψει της συνέχειας.
Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα, η οποία ψάχνει βαθμούς ή βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες των πλέι οφ.
Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες λόγω τιμωρίας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ψάχνει το «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και θέλει τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ στα Πηγάδια Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης ψάχνουν τη νίκη-οξυγόνο, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Στη Λάρισα, η ΑΕΛ θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη για να συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή της, ενώ στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα θέλει να κάνει το σημαντικό βήμα για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:
SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Άρης-Πανσερραϊκός (Nova Highlights)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (NovaSports 3)
Ηρακλής-Πανιώνιος (NovaSports 6)
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου (NovaSports 4)
Λάρισα-Εργοτέλης (NovaSports 7)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (NovaSports 1)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Novasports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: