Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Δώνης: «Προσφέραμε πολλά δώρα»

Στα... δώρα που έκαναν οι παίκτες του σε αυτούς του ΠΑΟΚ, στάθηκε μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης.

«Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που κυριαρχεί είναι το άγχος και η πίεση. Δυστυχώς είναι μία συνηθισμένη εικόνα για εμάς και ιδίως στα εντός έδρας. Προσφέραμε πολλά δώρα στους αντιπάλους μας και έτσι όπως ήρθε το ματς πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε με τη διακοπή, να πάρουμε κάποιες ανάσες και να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «κυανόλευκων», ο οποίος συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλύτερα και ήταν φανερό ότι εμείς είχαμε τον έλεγχο. Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, για ένα τέταρτο περιμέναμε τον ΠΑΟΚ και μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί τρίτο γκολ. Σε εκείνο το σημείο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν τα αποθέματα και ψυχικά και σωματικά και πετύχαμε την ισοφάριση».

Όσον αφορά στο ρίσκο που πήρε με τις αλλαγές που έκανε, ο Γιώργος Δώνης επεσήμανε: «Πολλές φορές οι αλλαγές μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι. Από τη στιγμή που ήμασταν πίσω στο σκορ έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ και στο συγκεκριμένο κομμάτι τα καταφέραμε και πετύχαμε το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: