Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Μαδρίτη «ανήκει» στην Ρεάλ

Το... κυνήγι της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» απέδειξε ότι είναι το «αφεντικό» της Μαδρίτης, καθώς επικράτησε, εκτός έδρας, με 2-1 της συμπολίτισσας, Ατλέτικο, παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «μερένχες», που διατηρήθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο «Μπάρτσα», πήραν το... κεφάλι στο σκορ από νωρίς, καθώς στο 11΄ ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα για πέμπτο σερί ματς της ομάδας του. Ο Εζίλ στο 33΄ διπλασίασε τα τέρματα της Ρεάλ, που φάνηκε να... καθαρίζει το παιχνίδι.

Ένα πολύ ωραίο γκολ του Αγουέρο στο 86΄, έβαλε «φωτιά» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι «ροχιμπλάνκος» πίεσαν για την ισοφάριση, όμως, δεν κατάφεραν να... κόψουν από την ομάδα του Μουρίνιο τις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέ, Ουιφαλούζι, Φιλίπε Λουίζ, Γκοντίν, Ντομίνγκεζ, Τιάγκο, Μάριο Σουάρεζ, Ρέγες, Ελίας (46΄ Κόκε), Αγουέρο, Φορλάν (78΄ Ντιέγκο Κόστα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβάλιο, Πέπε, Αλόνσο, Ντιαρά (82΄ Αρμπελόα), Κεντόρα, Εζίλ, Ρονάλντο (72΄ Ντι Μαρία), Μπενζεμά (70΄ Αντεμπαγιόρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: