Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ευρωπαϊκή νίκη του Ολυμπιακού Βόλου!

Κάτω από το βάρος της ευρωπαϊκής εξόδου Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν να… κοιτάζονται, ως το 85’ που οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μάρτιν και πήραν την νίκη με 0-1, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την «βόλτα» στην Ευρώπη. Μετά από σέντρα του  Ουμπιντες με το εξωτερικό ο Μαρτίν από  κοντά απλά έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα! Απέλπιδα προσπάθεια για την Καβάλα αλλά στην κεφαλιά του Ντουγκλάο στο 92' η μπάλα πέρασε  άουτ.

Στις καλές στιγμές στο πρώτο μέρος είναι στο 36’ όταν ο Μάρτιν είχε την πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς εστειλε με κεφαλιά την μπαλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι σε σέντρα του Μπρέσκα. Απάντησε για την Καβάλα ο Ντίε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο μετά από κόρνερ στο 45’.

Στο β’ μέρος στο 62’ καλό σουτ του Ντολεζάι πέρασε εκατοστά άουτ και στο 5’ ο Ντουγκλάο πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ακόστα μετά από σέντρα του Μπρέσκα. Μετά αδράνησαν και οι δυο ομάδες ως το 85’ που διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.  

Καβάλα (Γ.Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς, Ντικρόκ, Τόμασιτς, Πφέρτζελ (88' Πιεϊρίνια), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ρίος, Αμπντούν, Ογμπέτσε, Νικουλάε

Ολυμπιακός Βόλου (Μ.Κατσαβάκης) : Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Σελεζί, Τόμας, Ντολεζάι, (73’ Αλβαρες), Μπρέσκα, Μητρόπουλος, Ούμπιντες, Ακόστα (56’ Νέμεθ), Εδουάρδο

Κίτρινες κάρτες πήραν οι Σελεσί, Ξαβιέ, Ούμπιντες, Χργκόβιτς

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης από το Σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς τους Δημήτρη Γούκο (Ηπείρου) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: