Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τσιώλης: «Δίκαιη και καθαρή νίκη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την έκβαση του αγώνα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Τσιώλης.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα σταθώ σε δύο σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο έχει να κάνει με τους 3 βαθμούς το οποίο μας κάνει να φεύγουμε από την άσχημη θέση και το δεύτερο ότι η ομάδα αντέδρασε. Έπαιξε όπως πρέπει. Συνδυαστικά γρήγορα και στο δεύτερο κοντρολάρισε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο δεύτερο φορ. Ήταν μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο προβληματιστήκαμε και πρέπει να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε για να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο Άρης δεν δικαιολογείται να παίξει κλεφτοπόλεμο κυρίως εντός έδρας. Πρέπει να δίνει στον κόσμο αυτό που ζητάει. Πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστικοί. Ξεκινάμε με 4-4-2 και πρέπει να δούμε πως να μεταφέρουμε το πρόβλημα στον αντίπαλο.
Για το αν προλαβαίνει τα πλέι οφ:
«Είμαστε σε μία θέση να βλέπουμε και τα πλέι οφ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και γιατί πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να είναι εκεί. Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Θα προτιμούσαμε όλοι μας το «χ» στην Καβάλα αλλά συνεχίζουμε. Ο Βόλος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και μαχητικότητα και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: