Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παράσχος : «Τουλάχιστον δεν χάσαμε»

Έτσι όπως εξελίχτηκε η αναμέτρηση , ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία και στην συνέντευξη Τύπου εξήγησε τους λόγους :

«Πιστεύω σημαντικό ρόλο έπαιξε το χαμένο πέναλτι. Αν προηγούμασταν  με την διάθεση που είχαμε θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Με μια αδράνεια της άμυνας μας μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά ήταν επόμενο να υπάρχει νευρικότητα , λόγο της πίεσης αλλά και της πολυπρόσωπης άμυνας του Πανιωνίου. Ήμασταν επιρρεπής στις αντεπιθέσεις και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις.  Ελπίζουμε αυτός ο βαθμός θα μας βοηθήσει».

Αναφορικά με την εκτέλεση πέναλτι από τον Γιάκομπ τόνισε :
« Ο Γιάκομπ πήρε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι με προσωπική του πρωτοβουλία. Το είχε κάνει και με την Κέρκυρα όταν κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε. Τώρα όμως δεν τα κατάφερε. Δεν είχα δώσει εντολή πριν τον αγώνα να το εκτελέσει κανένας παίκτης. Αν έπαιζε ο Μάρα θα το έκανε αυτός , αλλά ήταν εκτός ενδεκάδας».

Συνεχίζοντας ο προπονητής του Ηρακλή συμπλήρωσε :
«Έγιναν πολλά και σε αυτή την αναμέτρηση . Μείναμε πίσω στο σκορ. Ο κόσμος δεν είχε την υπομονή. Νομίζω ότι στο α΄ μέρος δεν ήμασταν άσχημοι. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους , αλλά τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία».

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει στο Καυταντζόγλειο σε τέσσερεις αναμετρήσεις και σχολίασε :
« Δεν έχω κερδίσει στο Καυταντζόγλειο. Έχουμε άγχος. Δεν μας πηγαίνουμε τα παιχνίδια. Ακόμα και στην έδρα μας κυνηγάμε το σκορ.»

Όσο αφορά την μάχη για την παραμονή είπε :
«Χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την παραμονή, αν όμως μέναμε στους 32 βαθμούς τότε η κατάσταση μας θα ήταν χειρότερη».

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε απο το ξεκινημα της αναμέτρησης τους Μαχόπ και Ζερκά εξήγησε :

Ολόκληρη την εβδομάδα ο Ζερκά έχασε τρεις προπονήσεις. Ο Μαχόπ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Έτσι προτιμήθηκαν παίκτες με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: