Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κωνσταντινίδης ο... ψυχολόγος


Μετά την αποτυχία του ΠΑΟΚ να περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Παντελής Κωνσταντίδης προσπαθεί να ανυψώσει την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της ομάδας.

Η ψυχολογία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ δεν είναι και στα... καλύτερά της. Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ και η κάκιστη αγωνιστική εικόνα την ομάδας, έφερε μαύρα σύννεφα στο σύλλογο. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης παίζει το δικό του, σημαντικό ρόλο στην ομάδα, με το Μάκη Χάβο να έχει ρίξει το ενδιαφέρον του στη βελτίωση του αγωνιστικού τομέα και τον Θεόδωρο Ζαγοράκη να είναι απομονωμένος.


Όπως, είπαμε, λοιπόν, ο Παντελής Κωνσταντινίδης ψάχνει να βρει τα αίτια των μεταπτώσεων στην απόδοση της ομάδας. Τις μέρες που ακολούθησαν του αποκλεισμού έχει συζητήσει με ορισμένους από τους παίκτες (κυρίως τους έμπειρους) για να αφουγκραστεί τις δικές τους απόψεις σχετικά με το τι φταίει για την κακή εικόνα του "Δικεφάλου". Το ίδιο έκανε και με τον Μάκη Χάβο με τον οποίο μίλησε αναλυτικά την περασμένη Πέμπτη (17/3). Σκοπός όλης της προσπάθειας του "σβούρα" είναι μέσα από την καταγραφή των αιτιών για την κακή απόδοση της ομάδας να βρεθούν οι τρόποι, προκειμένου αυτή να ανακάμψει στην τελική ευθεία της σεζόν, αφού ο μόνος στόχος που έχει μείνει στην ομάδα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: