Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Μόνιμος αρχηγός ο Τέρι

Ο Φάμπιο Καπέλο το αποφάσισε και το ανακοίνωσε. Ο Τζον Τέρι θα είναι ο μόνιμος αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και θα φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, στο επόμενο ματς με την Ουαλία. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε τον Άγγλο αμυντικό ως την μεγαλύτερη προσωπικότητα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι απουσίες των Τζέραρντ και Φέρντιναντ στο παιχνίδι των προκριματικών με την Ουαλία, ανάγκασαν τον Καπέλο να πάρει μια απόφαση για το ποιός θα ήταν ο αρχηγός της ομάδας του. Το περιβραχιόνιο είχε αφαιρεθεί από τον Τέρι πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχε βγει στην επιφάνεια η σχέση του με τη γυναίκα του συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ.

Ωστόσο η εικόνα των παικτών του στο τελευταίο φιλικό με την Κοπεγχάγη, οι οποίοι έψαχναν σε ποιόν θα δώσουν το περιβραχιόνιο όταν οι αλλαγές άρχισαν να γίνονται συνεχόμενα, δεν άρεσε καθόλου στον Καπέλο. Τις τελευταίες δέκα ημέρες λοιπόν αποφάσισε ότι ένας θα έπρεπε να είναι ο αρχηγός, τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει από τον πάγκο των Άγγλων «Ήταν η πρώτη επιλογή μου όταν ανέλαβα την ομάδα. Νομίζω ότι η τιμωρία του για ένα χρόνο ήταν αρκετή.Είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα στα αποδυτήρια της ομάδας. Κάνει λάθη αλλά αυτό είναι ανθρώπινο. Ωστόσο έχει μάθει από αυτά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τον σέβονται» τόνισε ο Καπέλο.

Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Ρίο Φέρντιναντ και τρίτος ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε ότι μίλησε με το αρχηγό της Λίβερπουλ και πως του εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτή την απόφαση, η οποία τον βρήκε απόλυτα σύμφωνο. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην...αποτυχία συνάντησης με τον Ρίο Φέρντιναντ. «Προσπάθησα να συναντήσω τον Ρίο στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Στην αρχή ήθελε να με συναντήσει και μετά όχι. Τελικά δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε. Ρωτήστε αυτόν λοιπόν και όχι εμένα. Βέβαια θα τον δω στο μέλλον και θα μιλήσουμε οι δύο μας από κοντά. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ελπίζω να

Δεν υπάρχουν σχόλια: