Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Νέο πλήγμα με Κριστιάνο Ρονάλντο!

Περίπου τρεις εβδομάδες θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω τραυματισμού.

Ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο μηρό κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα με τη συμπολίτισσα Ατλέτικο και το πρωί της Κυριακής υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της «βασίλισσας», θα χρειαστούν από δύο έως τρεις εβδομάδες για την αποθεραπεία του Ρονάλντο, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως είναι γνωστό, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τραυματισθεί στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μάλαγα στις 3 Μαρτίου κι επέστρεψε στο νικηφόρο αγώνα με 3-0 επί της Λιόν για το Τσάμπιονς λιγκ.

Ως εκ τούτου, ο Ρονάλντο θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της εθνικής Πορτογαλίας με τον Φινλανδία και την Χιλή οι οποίες θα διεξαχθούν εντός Μαρτίου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο πρώτο ευρωπαϊκό «ραντεβού» με την Τότεναμ για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στις 5 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: