Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΓουστΆΡΗ play off...πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 3-1 επί του ουραγού Πανσερραϊκού

Μπορεί οι άδειες κερκίδες να παρέπεμπαν σε ένα κρύο περιβάλλον, αλλά ο Άρης φρόντισε να… θερμάνει τις κερκίδες και τις καρδιές των φιλάθλων του, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 3-1 επί του ουραγού Πανσερραϊκού, μια νίκη που τον κρατάει σε τροχιά Ευρώπης, παρά τα όσα έγιναν στον Βόλο.

O Άρης ήθελε το γρήγορο γκολ, για να δώσει από νωρίς τέλος στην αγωνία του… Μόνο που αιφνιδιάστηκε και μόλις στο 3' δέχθηκε γκολ. Ο Πάρκερ με πλασέ, μετά από όμορφη κίνηση άδειασε τον Χουάνμα και έκανε το 0-1!
Ο Άρης όμως έδειξε ανακλαστικά. Στο 15’ έγινε εξαιρετική κίνηση από τον Μπομπαντίγια, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ντάνι Φερνάντες. Ήταν το 1-1 και το σύνθημα τη αντεπίθεσης…

Στο 27' είχαμε αλλαγή για τον Άρη. Ο Πορτίγια μπήκε στην θέση του Μπομπαντίγια. Μετά από ωραία ενέργεια του Κόκε, ο Καστίγιο πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την φανέλα του Άρη και έκανε το 2-1!
Απλά στο 43' με τον Νέτο να σκοράρει από κοντά, ο Άρης έκανε το 3-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του.

Στο 61' είχαμε μια νέα ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Καστίγιο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έμεινε το 3-1. Στο 69΄ ο Τσιώλης έριξε στη μάχη τον Μενδρινό, αντί του κουρασμένου Καστίγιο θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην επιθετική γραμμή.

Ο Σακάτα στο 71’ θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου την επικράτηση των κίτρινων, αλλά έστειλε την μπάλα στις… άδειες εξέδρες!
 Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί:
Γεωργαράκος, Φραγκιαδάκης
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης (Σάκης Τσιώλης):
Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (70' Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27' Πορτίγια), Κόκε, Τόχα (61' Σακάτα)
Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Παπαζαχαρίας, Ντανίλο, Σακάτα 

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις (73' Μουσικάκης), Κάστρο (61' Σίντιτς), Πάρκερ, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (66' Παπαδόπουλος), Νταλέ
Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Μάρκοβιτς, Κόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: