Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το Plan B του Τζίγγερ και τα 20 εκατ. ευρώ

Ο Μάρτιος πλησιάζει προς το τέλος του και με το αγωνιστικό κομμάτι να επικεντρώνεται μόνο στη διατήρηση της κεκτημένης δεύτερης θέσης, όλο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού κόσμου στρέφεται στην επόμενη ημέρα του συλλόγου σε διοικητικό επίπεδο και στο Δ.Σ. της 29ης Μαρτίου.

Τα σενάρια που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι πολλά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ήδη στο μυαλό του ένα σχέδιο παρότι έχει αποφασίσει να μειώσει το ποσοστό του στην ομάδα.

Από τη στιγμή που έχει ζητήσει να επισπευτεί το Δ.Σ., αλλά και οι προτάσεις για θεσμικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ανανέωση του Λουκά Βύντρα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει σκοπό να τον εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού.

Άλλωστε οι επαφές του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Δημήτρη Γόντικα είναι καθημερινές και για οποιαδήποτε κίνηση ο προεδρεύων αντιπρόεδρος παίρνει πρώτα την έγκριση του. Αυτό όπως αναφέρει η «Εξέδρα»... προδίδει το εναλλακτικό σχέδιο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που υπάρξει ασυμφωνία μεταξύ των μετόχων στο Δ.Σ.

Σύμφωνα με αυτό το «τριφύλλι» θα μπει σε καθεστώς λιτότητας, ωστόσο ο «Τζίγγερ» θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην ομάδα βάζοντας χρήματα σε κάποιο ποσοστό, το οποίο μπορεί να είναι το 30% των μετοχών που θα κρατήσει.

20 εκατ. από Παύλο και Θανάση

Από εκεί και πέρα «φουντώνουν» τα σενάρια για «μπάσιμο» της οικογένειας Γιαννακόπουλου το καλοκαίρι στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Γάτα», Παύλος και Θανάσης σκοπεύουν να βάλουν 20 εκατ. ευρώ, να πάρουν το ποσοστό που δίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η ομάδα να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: