Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο νόμος καλύπτει τα λαμόγια!

Οι εισαγγελείς έχουν διάθεση, αλλά ο νόμος είναι νόμος. Και η παράγκα part II καλύπτεται καλά μέχρι τώρα.
Ο νόμος καλύπτει τα λαμόγια!
Αρκεί μόνο η διάθεση του εισαγγελέα για να εξαρθρωθεί το κύκλωμα και να ξεβρωμίσει ο τόπος; Αν δεν ανοίξουν στόματα, αν κάποιοι γνωρίζοντες δεν φοβηθούν (και πόσο εύκολο είναι να μη φοβηθούν), υπάρχει ελπίς! Διαφορετικά, ακόμα μία φορά ένα  σκάνδαλο στην Ελλάδα θα κουκουλωθεί. Όπως και όλα τα προηγούμενα.
Και νομίμως μάλιστα. Κομβικής σημασίας στην υπόθεση ήταν η μαρτυρία του Δαλούκα. Ο πρώην διαιτητής κρατούσε στην υπόθεση στα χέρια του. Από τη στιγμή όμως που ο απόλυτος πρωταγωνιστής ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει δωροδοκία, δεν υπάρχει χρηματισμός», τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελείς καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να αναγνωρίσουν κακουργηματικές πράξεις στους υπόπτους (όποιοι κι αν είναι αυτοί που θα κληθούν ως ύποπτοι), αλλά την ίδια στιγμή -μέχρι τώρα τουλάχιστον- δεν προκύπτει πουθενά δωροδοκία.
Και ξέρετε ποιο είναι το μυστικό; Ότι σύμφωνα με τον .αυστηρό αθλητικό νόμο, η κατηγορία για επηρεασμό αγώνα μέσα από εκτόξευση απειλών ή οτιδήποτε άλλο, παραγράφεται μέσα σε ένα μήνα. Αρα, αντίο κυρίες και κύριοι.
Κι αυτό ο Μπέος το γνωρίζει πολύ καλά. Μήπως για αυτό το λόγο, συνεχίζει να έχει τόσο προσβλητική στάση απέναντι στο ποδόσφαιρο με τις ανακοινώσεις και τις πράξεις του;
Δηλαδή, τη στιγμή που όλοι μιλούν για αυστηροποίηση των ποινών, ο νόμος επιτρέπει σε οποιοδήποτε λαμόγιο να επιχειρεί επηρεασμό αγώνα (χωρίς χρήματα, που στοιχειοθετούν δωροδοκία) και μετά από ένα μήνα να κοιμάται ήσυχος. Πανάθεμα τους .αυστηρούς νόμους του ελληνικού κράτους, που είναι στημένα έτσι ώστε να ευνοούνται οι βρωμιάρηδες.
Η διαδικασία πάντως συνεχίζεται. Εμείς δεν προαναγγέλλουμε τις αποφάσεις. Απλά σας ενημερώνουμε για να έχετε γνώση. Ετσι κι αλλιώς, τα δικαστικά, ή δικηγορικά τερτίπια είναι τόσο πολλά, που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει...

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: