Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η Nova πήρε το «Κόπα Αμέρικα»!

Το ποδοσφαιρικό γεγονός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το καλοκαίρι του 2011 κατέληξε στη Nova. Ο λόγος για το "Κόπα Αμέρικα", το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργεντινή, μεταξύ 1 και 24 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

"Η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους φίλους του ποδοσφαίρου το Copa America 2011, τα δικαιώματα της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή παγκόσμιων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Η Αργεντινή είναι η χώρα που φιλοξενεί φέτος το Copa America, το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων.

Η πρεμιέρα του Copa America 2011 θα γίνει την Παρασκευή 1/7 και η Nova θα σας μεταφέρει απευθείας στην πόλη La Plata η οποία θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βολιβία.

Στη συνέχεια, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, θα ακολουθήσει αποκλειστικά την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων από τις χώρες της Αργεντινής, Βραζιλίας, Χιλής, Βολιβίας, Παραγουάης, Μεξικό, Κολομβίας, Βενεζουέλας, Περού, Εκουαδόρ, Ουρουγουάης και της Ιαπωνίας, μέχρι τον μεγάλο τελικό και την τελική στέψη του πρωταθλητή στις 24/7, προσφέροντας στους συνδρομητές της, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, High Definition, όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Copa America!¨.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: