Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Καμία ανησυχία στον Άρη για την αδειοδότηση

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Άρη μετά την ανακοίνωση της Γ.Γ.Α. σχετικά με την αδειοδότηση πέντε ΠΑΕ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κίτρινοι. Πέρα από το εύλογο γεγονός ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για το τάιμινγκ της... ευαισθησίας από τη γενική γραμματεία και του Πάνου Μπιτσαξή να εξεδώσει ανακοίνωση "με αφορμή τη φημολογία ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, ΟΦΗ", μπαίνοντας στην ουσία του θέματος, όπως διαβεβαίωναν κορυφαία στελέχη στην Αλκμήνης "η ΠΑΕ Άρης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί".

Η εκδήλωση αυτής της θέσης εκπορεύεται κατ' αρχήν από το γεγονός ότι οι κίτρινοι δεν οφείλουν σε κανέναν παίκτη, έχοντας τις σχετικές έγγραφες βεβαιώσεις απ' όλους, ενώ δεν υπάρχει καμία προσφυγή που να εκκρεμεί εις βάρος του συλλόγου. Σε ότι αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία είναι επίσης μια σημαντική προϋπόθεση στην προκειμένη περίπτωση, αυτή βρίσκεται ήδη σε ισχύ και δεν υφίσταται ως εμπόδιο σε καμία περίπτωση.

Από κει και πέρα, ενδεχόμενες τυπικές παραλείψεις όπως π.χ. η κατάθεση του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη είναι θέμα χρόνου (αυτό ίσως γίνει μάλιστα και αύριο Πέμπτη). "Ο Άρης όχι μόνο δεν ανησυχεί, αλλά έχει και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα να καλύψει τυχόν παραλείψεις, μέχρι τις 15 Απριλίου, που είναι η τελική ημερομηνία", σημείωναν με έμφαση στο The Player στελέχη της διοίκησης των κίτρινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: