Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Νέο υλικό στον Εισαγγελέα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των κασετών μετά την κατάθεση από τον Κυριάκο Θωμαΐδη, νέου ηχογραφημένου υλικού και ιδιόχειρης επιστολής από τον αποστολέα των φακέλων με τα cds. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέθεσε την Τετάρτη για περίπου δυο ώρες στην εισαγγελία και αναφέρθηκε σε όλες τις πληροφορίες που έχει για την συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης, κατέθεσε τον φάκελο που του εστάλη πριν λίγες ημέρες και άφησε να εννοηθεί, πως η υπόθεση παίρνει νέα τροπή. Επίσης, ο Θωμαΐδης εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ελληνική δικαιοσύνη θα καταφέρει να ρίξει φως στην υπόθεση και να ξεκινήσει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Αμέσως μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο Θωμαΐδης τόνισε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Η κατάθεση είναι μυστική και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Κατέθεσα καινούργια ηχητικά ντοκουμέντα και επιπλέον μια ιδιόχειρη επιστολή, του αποστολέα των Cd. Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα ντοκουμέντα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας».
Και συμπλήρωσε: «Ο εισαγγελέας ερευνάει εξονυχιστικά τα πράγματα. Έχει αλλάξει η αντιμετώπιση και είμαι αισιόδοξος πως η παράγκα 2 θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά από την παράγκα 1. Η δικαιοσύνη το αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Υπάρχει μοντάζ στις κασέτες, όμως δεν υπάρχει αλλαγή του λόγου. Δεν μπορώ να πω ποιο cd είναι αυτό που κατέθεσα στον εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: