Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Το παιχνίδι της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό είναι ο ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, για τον σημερινό ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Μετά από αρκετό καιρό ο ‘έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και δεν θα αναγκαστεί να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις. Με αυτά τα δεδομένα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθει με  το γνωστό σύστημα 4-5-1, που ,μετατρέπεται σε 4-2-3-1.

Χάβος : «Δώστε τα όλα»


Στην χθεσινή τελευταία προπόνηση ο Μάκης Χάβος μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη επί του Ολυμπιακού, είπε για τον αγώνα κυπέλου : «Ξέρετε καλύτερα ακόμη κι από εμένα τι προσπάθεια πρέπει να καταβάλετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Περιμένω, όπως κι όλοι στην ομάδα, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό».

Προπόνηση στα πέναλτι

Μια περίπτωση υπάρχει να κληθούν οι δυο ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό με την διαδικασία των πέναλτι. Να λήξει ισόπαλος με 0-0. Πάντως ο Μάκης Χάβος θέλησε  να προετοιμάσει τους παίκτες για αυτή την διαδικασία και τους έβαλε να εκτελέσουν πέναλτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι δυο από τους πέντε θα είναι ο Βιτόλο με τον Σαλπιγγίδη

Γεμάτη η Τούμπα

Όπλο του ΠΑΟΚ θα είναι η κατάμεστη Τούμπά, αφού μέχρι χθες το βράδυ έμειναν  ορισμένες δεκάδες αδιάθετα εισιτήρια και αναμένεται να υπάρξει sold out.  Ο κόσμος διψάει για έναν τίτλο και όλοι θεωρούν ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία για να πανηγυρίσουν φέτος την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: