Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σπανός: «Ο Ατρόμητος είναι εδώ»

Ιστορική επιτυχία χαρακτήρισε ο Γιώργος Σπανός την πρόκριση του Ατρομήτου στον τα τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

«Είναι μια ιστορική επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, όλους γύρω από την ομάδα και αφιερώνουμε εξ ολοκλήρου στους φιλάθλους μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου και πρόσθεσε: «Η πρόκριση κρίθηκε στα σημεία, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στους δύο αγώνες. Ο Ατρόμητος είναι εδώ, είναι δυνατός, είναι στον τελικό του Κυπέλλου και θα κάνει ό,τι μπορεί στον τελικό. Θα πάμε χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας μας».

Για την προσπάθεια της ομάδας του να σωθεί, είπε: «Είναι μια άλλη ιστορία αυτή. Στο πρωτάθλημα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, αλλά ο Ατρόμητος έχει την ποιότητα να ξεφύγει από αυτή τη δύσκολη θέση κι όταν θα φτάσει η μέρα του τελικού να διεκδικήσουμε το Κύπελλο για να μπει το κερασάκι στην τούρτα».

Τέλος, ανέφερε πως ο Αχιλλέας Μπέος τού έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση, την οποία χαρακτήρισε δίκαια, ενώ ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: