Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τραυματίας ο Σηφάκης

Με ένα σημαντικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Μιχάλης Σηφάκης, ξεκίνησε το πρωί η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από μια θλάση στους μεσοπλεύριους (χτύπημα με το γόνατο από αντίπαλο στη Κέρκυρα) και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάκη Πρίττα ο οποίος υποφέρει από ισχιαλγία.
Ο Σάκης Τσιώλης που επέστρεψε από την Αθήνα, δίνοντας κανονικά το παρών στη προπόνηση, είδε ακόμη τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ασφαλώς να μην υπολογίζεται για την Κυριακή.
Αντίθετα Μπομπαντίγια και Βελλίδης γυμνάστηκαν κανονικά χωρίς προβλήματα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ειδικά για τον Βελλίδη η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο διότι υπάρχει η πιθανότητα απουσίας του Σηφάκη, αλλά και γιατί επανέρχεται μετά από πολύ καιρό, όντας κλινήρης στο σπίτι του.  
Η προετοιμασία των κίτρινων θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Αθήνα και στην απόφαση του αθλητικού δικαστή για άρση ή μη της τιμωρίας της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τους έχει επιβληθεί, εξαιτίας των γεγονότων με τον Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εάν η αρχική απόφαση αλλάξει τότε θα κυκλοφορήσουν κανονικά τα εισιτήρια και ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: