Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Έγραψε Ιστορία ο Ατρόμητος!

Μεγάλη επιτυχία για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο Περιστέρι, πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δώνης είχε φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και κατέκτησε την κούπα, νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα στο σκορ, αλλά καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αποτέλεσμα ήταν το πρώτο ημίχρονο να λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0), με τους Περιστεριώτες να είναι αυτοί που μέχρι στιγμής προκρίνονται στον μεγάλο τελικό. 

Στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες προσπάθησαν να τα παίξουν όλα για όλα, με στόχο να πετύχουν το γκολ που τους έχριζε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο 1-0 ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 72’. Ο Σφακιανάκης μπήκε από τα αριστερά της επίθεσης του Ατρομήτου στην μεγάλη περιοχή, ο μέσος των φιλοξενούμενων πάσαρε στον Αναστασάκο, το σουτ του δεύτερου από πλεονεκτική θέση βρήκε το κάθετο δοκάρι του Γιακούποβιτς και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. 

Εν συνεχεία δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 έως το τέλος και ο Ατρόμητος να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Άλβαρες, Ρόκας, Ούμπιντες, Μόνχε, Μπρέσκα, Σολάκης. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο, Mελισσάς, Καμαρά. 


Μικρά μικρά

* Πριν την έναρξη του αγώνα, κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στον Γιώργο Δώνη. Ευτυχώς επέμβη επιτυχώς η αστυνομία και έβγαλε έξω τον φίλαθλο. 

*Δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Τάσος Κάκος σήμερα το πρωί. Ο Κερκυραίος ρέφερι ήταν στον Βόλο όπου σφυρίζει το παιχνίδι του Κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις αλλά οι ενοχλήσεις που αισθανόταν δεν τον εμπόδισαν και θα σφυρίξει κανονικά τον ημιτελικό του Κυπέλλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: